Atentie! Cad turturi de gheata!

Odata ce venirea zapezii au venit si problemele celor care locuiesc la bloc.
Exista o lege care obliga asociatiile de proprietari sa faca in asa fel ca pe acoperisul blocului s-au pe marginea acestuia sa nu existe posibilitatea caderii de zapada s-au gheata. O lege care a fost data fara sa ofere si solutii.
Spre exemplu blocul unde locuiesc eu este din patru nivele + mansarda. Aceasta mansarda este construita in 4 ape. Inclinatia lor este destul de mare insa zapada tot se opreste in jgheaburile de scurgere, si din cauza gerului se formeaza turturi de gheata imensi, unii ajungand chiar si la 3m. Acesti turturi prezinta un adevarat pericol public pentru trecatori si nu numai.
In ciuda avertismentelor inscriptionate pe bloc, unii soferi inconstienti isi parcheaza masina foarte aproape de barginea blocului. Nici oamenii nu sunt mai breji si circula pe aleeile din jurul blocului fara sa constietizeze ca oricand pot fi raniti s-au chiar omoarati de caderea unei bucati de gheata.
Am fost la usa tuturor si le-am explicat ce si cum insa degeaba. Spun „da, da, da” dar in realitate este nu, nu, nu.
Bineinteles ca unul dintre vecini a ajuns cu masina in servis. Desi si l-am atentionat ca sunt bucati de gheata pe acoperis si ar trebui sa nu parcheze langa bloc, aceasta mi-a spus ca nu o fi el asa de ghinionist incat sa cada chiar pe masina lui. Uite ca ghinionul a fost de partea lui. O bucata mare de gheata sa dezlipit de pe acoperis si a cazut exact pe masina lui. Plafonul la indoit, parbrizul sa spart …si ce o mai fi.
Oare incostienta asta este o boala s-au un moft?

8 thoughts on “Atentie! Cad turturi de gheata!

 1. As avea o rugaminte ,sa-mi spui daca se poate ,daca acest blog este wordpress sau forum ,imi place formatul lui dar nu stiu tema ,multumesc anticipat

  1. Aceste site este de fapt un blog WordPress insa unul premium, adica cu domeniu si gazduire cumparate. Se numeste forumok pentru ca inainte a fost un forum aici insa nu a functionat si am decis sa-l inchidem.
   Am facut legatura intre acest blog si ce-l gratuit printr-un script, nu de alta dar vorbeam singur pe aici smile , asa ca m-am bagat cu forta in comunitatea voastra beee
   Tema nu ai cum sa o gasesti pentru ca este creata de mine si nu am pus-o nicaieri la download. De fapt este o tema WordPress care am editat-o in proportie de 99%.
   Daca vrei iti pot trimite aceasta teama insa pe blogurile wordpress gratuite nu se pot instala teme.

   1. am banuit ca este premium si de aceea te-am intrebat ,nu-i nimic , nu ma complic ca nu sunt experta ,dar imi place tema ,multumesc de raspuns !
    O seara buna !

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.