Avertisment din partea Microsoft

Avertisment din partea Microsoft: NU instalaţi Windows 10 pe aceste dispozitive.

Microsoft i-a avertizat recent pe utilizatorii de tablete Surface 3 în legătură cu riscul instalării sistemului de operare Windows 10, care nu include driverele pentru produsul respectiv.

Microsoft se referă, bineînţeles, la versiunea Previzualizare Tehnică a sistemului de operare Windows 10 (Build 10074).

Compania nu a inclus, deocamdată, drivere pentru tabletele Surface 3 în sistemul de operare Windows 10, scrie lovemysurface.net, care citează blogul oficial al Microsoft.

Unii utilizatori au afirmat că au reuşit să folosească driverele pentru Windows 8.1 în cazul tabletei Surface 3, dar această soluţie nu a fost confirmată la scară largă, ci reprezintă doar un zvon.

Nimeni nu ştie când vor fi disponibile driverele Windows 10 pentru Surface 3. „Am instalat Windows 10 şi am folosit OS-ul timp de două ore… după aceea, bateria tabletei „a decedat”. Windows 10 nu funcţionează atât de prost pe cât spun unii, dar problema bateriei este stranie, ventilatorul a fost pornit tot timpul. Am fost nevoit să fac rollback la Windows 8.1 şi am realizat că mi-au dispărut unele programe din tabletă, cum ar fi OneNote. În această situaţie, am migrat de la contul Microsoft la unul local şi invers”, a declarat unul dintre cei care au încercat Windows 10.

Chiar şi unii utilizatori de telefoane Nokia cu Windows s-au trezit cu aparatele „îngheţate”, după ce au instalat Windows 10 Technical Preview. Este şi cazul unei proprietare de Nokia Lumia 520: „Telefonul a devenit inutilizabil după instalarea Windows 10. Se mişcă foarte greu, iar unele aplicaţii nu merg deloc. De asemenea, se încinge foarte tare, iar bateria se consumă mai repede. Am încercat să îi fac roll back, însă aplicaţia care se instalează pe desktop este foarte instabilă şi se blochează. Până şi aplicaţia de feedback, de pe site-ul Windows Phone este blocată din cauza multor reclamaţii.  Momentan, am renunţat cu totul la telefon, l-am tras pe dreapta până la noi update-uri, dacă nu pot reveni la Windows 8.1.

2 thoughts on “Avertisment din partea Microsoft

  1. Cum nu ma pricep prea mult la asa ceva…nu pot comenta. Eu stiu una si buna: Cand cumpar ceva las specialistul sa isi spuna parerea si imi place sa pastrez asa cum il cumpar din magazin. Bineanteles, nu-mi plac cele la mana a doua… tot ce este la mana a doua e de proasta calitate, asta e valabil si in cazul oamenilor smile)
    O zi fara somn si fara vise smile) <3

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.