Bara laterală pentru Windows 8 si 10

Odata cu venirea pe lume a sistemului de operare Windows Vista, ne-am bucurat de bara laterala oferita de acest sistem de operare (Windows Sidebar). Din pacate viata acestui Windows a fost una scurta.
Desi si Microsoft ar fi cheltuit 26 milioane $ pe acest sitem de operare, se pare ca erau prea multe brese , si astfel sa luat decizia ca acesta sa fie scos de pe piata. Imediat a aparut Windows 7. Si acesta avea optiunea de bara laterala insa doar optionala, adica nu se mai incarca odata cu Windows si nici nu mai avea acel background transparent asa cum era la Vista.
Dupa Windows 7 a aparut Windows 8, apoi 8.1 si intr-un final Windows 10 (cica Windows 9 nu a aparut din motive de superstitie). Aceste ultimile doua sisteme de operare nu au mai avut deloc Windows Sidebar insa din fericire inca sunt programatori care creeaza aceste bare laterale pentru acest noi sisteme.
Daca aveti instalat Windows 8.1 s-au Windows 10 si vreti sa aveti aceasta bara laterala pe desktop trebuie doar sa instalati ceea ce va ofer sa descarcati.
Mai jos gasiti un link de download. Daca il dezarhivati veti gasi doua executabile.
1- DesktopGadgetsRevived-2.0
2- 8GadgetPackSetup
Instalarea se face in ordinea de mai sus.
Rezulatatul va fi ce-l din pozele de mai jos.
Succes!

Descarca Windows Sidebar smileParerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.