Blog Cu Motiv

Credem în autocunoaștere, în iubire, bunătate, în eficiența muncii făcuta din suflet. Mai credem în Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, suntem sociabili, răbdători, egoiști, gândire unică, calmi, romantici și Corecți. Datorită faptului că suntem Corecți, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajungem să ne înțelegem doar noi pe noi.. În rest suntem două persoane obișnuite ce plâng…râd…suntem serioși, independenți de situație. Oricum Sunt Noi! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steinhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumim pentru că ați ales să vă petreceți o parte din timp pe blogul nostru. Vă așteptăm în continuare cu drag…
Numai o iubire adevărată rezistă în timp pentru că se bazează pe respect, compromisuri și mai ales încredere.
Există două lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.
”Știi ce credem noi ? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cunună și nu se despart niciodată…”
Mare atenție înainte să judeci;-piatra pe care astăzi o arunci, mâine s-ar putea sa te împiedice.
Lemn bun sau lemn rău-tot cenușa …. importantă e flacăra
Nu urmări sa ai succes. Străduiește-te să ai valoare!
Scriem Pe Blog Cu Motiv!
Aici vom scrie tot ce ne place nouă și de asemenea gândurile noastre. Sinceri să fim, nu știm cât de bine ne pricepem să așternem gândurile pe foaie, dar diferența o să se vadă în timp. Puteți să vă exprimați liber părerea despre ceea ce gândiți și despre ce vă place vouă să vorbiți cel mai mult. Din acest motiv am introdus mai multe categorii. De exemplu…azi am avut o stare mai puțin bună și am simțit nevoia să ascultăm muzică…să facem sport și să fim fericiți contrar voințelor noastre.