Ce mica-i vacanta mare

Si eu ca oricine altcineva am asteptat cu sufletul la gura vacanta mare, nu ca as fi avut neaparat nevoie de o pauza ci pentru am-i intalni sufletul pereche , un suflet care munceste intr-o alta tara si care poate veni acasa doar odata pe an, in vacanta.
Ne-am intalnit pe data de 26 Iunie, o data care nu a fost aleasa intamplator ci pentru a petrece impreuna data de 27 Iunie cand este ziua mea de nastere si data de 29 Iunie cand este sarbatoarea religioasa Sf Petru si nu numai.
De cand a sosit in tara viata mea parca a prins un alt sens, un alt scop si o alta conotatie.
Petrecem fiecare zi impreuna, traim clipe unice unul alaturi de celalalt insa asta nu va dura prea mult pentru ca vacanta mare este prea mica si odata ce se termina trebuie sa plece iarasi la munca ei, o munca care sper sa se termine in curand si astfel sa nu mai fin nevoiti sa mai stam inca un an asteptand iarasi aceasta vacanta.
Cine este aceasta persoana care imi face viata ata de frumoasa? Este o femeie minunata care stie sa fie femeie, care stie sa animeze orice clipa si care sper asa cum va spune-am ca intr-o zi sa-mi fie alaturi pentru todeauna.

Intr-un articol viitor am sa scriu tot ce am simtit alaturi de aceasta femeie pe care o iubesc atat de mult. Acum fiind vancata vreau sa petrec fiecare clipa alaturi de ea, alaturi de iubirea mea. smile

2 thoughts on “Ce mica-i vacanta mare

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.