Cine suntem noi?

Ea, este sufletul meu pereche, este persoana care ma condamnat la viata.
Ne-am cunoscut prin anul 2009 , perioada in care imi mergea destul de greu. Imi pierdusem increderea in oameni, in prieteni si in general in femei.
Cand treci printr-o deceptie este greu sa mai prinzi incredere in cineva insa ea, femeia visurilor mele, mi-a demonstrat ca nu toata lumea este la fel.
Ma acceptat in viata ei neconditionat, ma ridicat de jos si mi-a daruit tot ce avea mai bun, dragostea ei.
Desi si sunt o persona destul de incapatanata si destul de greu de „dresat”, pana la urma am inteles ce trebuie facut.
De atunci si pana acum au fost atat suisuri cat si coborasuri. Sunt persoane care inca incearca sa ne faca rau, inca inventeaza minciuni doar pentru ca viata lor este una ratata si nu accepta ca altcineva sa fie fericit.
Impreuna cu iubita mea am depasit tot ce ne-a stat in cale, am transformat tristetea in fericire si impreuna am format un NOI. Am devenit imuni la tot ce inseamna rau.
As vrea prin acest articol sa-i spun ca o iubesc mai mult decat orice pe lumea, ii multumesc pentru tot ce a facut, pentru ca ma condamnat la viata si pentru ca mi-a oferit ceea ce nu credeam ca exista, iubirea!

2 thoughts on “Cine suntem noi?

  1. Buna Iubire ! Da, iubire, nu va mirati, nu radeti, iubirea nu are varsta, iara noi ne iubim de multa vreme, chiar inainte sa ne cunoastem. Adevarat, suntem diferiti, insa sufletele sunt identice in, interior si indiferent de ce aduce vantul, sufletul are grija sa tina in loc ce este al nostru. Greseli au fost si or sa mai fie, suntem oameni, dar… nu ne putem desparti niciodata, asta e pur si frumos ! Ii multumesc Lui Dumnezeu ca ma inzestrat cu suflet pereche, cu iertare, intelegere si intelepciune!—ca de nu am laud eu…atunci cine??? laugh

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.