Cum sunt pedepsiți violatorii în diferite țări?

Violul este considerat una dintre cele mai ofensatoare crime. Impactul emoțional și fizic al vitimei îi pot schimba viața pentru totdeauna.
Guvernele lumii au venit cu măsuri drastice pentru a combate acest tip de ilegalitate în țările lor. Iată care sunt cele mai dure pedepse pentru violatori:
1. China
În China, violatorii sunt pedepsiți prin condamnare la moarte, iar în unele cazuri prin mutilarea organelor genitale
2. Iran
În Iran, violatorul este fie spânzurat, fie împușcat mortal în public. Uneori, cei vinovați scapă de pedeapsa cu moartea prin permisiunea victimei, dar primește 100 de lovituri de bici sau închisoare pe viață.
3. Olanda
Orice fel de agresiune sexuală, chiar și un sărut fără consimțământ este considerat viol în Olanda. Violul este pedepsit cu închisoarea de la 4 la 15 ani. Chiar și un asalt sexual asupra unei prostituate va duce la închisoare de cel puțin 4 ani.
4. Franța
Violul se pedepsește cu 15 ani de închisoare cu tortură, care pot fi prelungiți cu până la 30 de ani sau pe viață, în funcție de amploare.
5. Coreea de Nord
Condusă de un dictator fanatic, în Coreea de Nord nu există nicio clemență pentru violatori, astfel că pedeapsa constă în împușcarea în cap de către un pluton de execuție
6. Rusia
În Rusia, violatorii sunt condamnați la închisoare de la 3 ani până la 30 de ani.
7. Afganistan
În Afganistan justiția se face de către victimă. În doar patru zile acesta va fi împușcat în cap de victimă.
8. India
În India, pedeapsele pentru viol s-au înăsprit, astfel că violatorul este condamnat la 14 ani de închisoare sau în unele cazuri este spânzurat.
9. Arabia Saudită
Aici pedeapsa pentru viol este cea mai dură din întreaga lume: în termen de 3 zile de la proces, violatorul este executat.
10. Egipt
În Egipt, violatorii sunt spânzurați în public ca lumea să devină conștientă de gravitatea faptelor.

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.