Doar cerul este limita!

NU. Nici măcar cerul nu este o limită când știi ce-ți dorești și lucrezi în direcția viselor tale, lăsându-l și pe Dumnezeu să lucreze împreună cu tine.
Nu există vise imposibile, doar credință puțină.
Orice ți-ai dori se poate împlini dacă ai credință cât un bob de muștar. Amintește-ți că toate dorințele tale ți le-ai împlinit pentru că ai crezut în ele și ai muncit cu bucurie și entuziasm.
Nu există o limită a ceea ce ai putea să obții. Trebuie doar să știi ce vrei.Deja știi că ești o femeie puternică,frumoasă,perfectă, creată de Dumnezeu după chipul și asemănarea Sa. Ești divină și tot Universul creează împreună cu tine.
Nu te mai sabota cu gânduri negative.Alege afirmațiile pozitive, însoțite de sentimente precum bucuria, entuziasmul,iubirea, etc și vei atrage în viața ta exact ceea ce ai gândit și simțit.
Scrie o lista cu visele tale cele mai mari. Nu te limita. Scrie-ți 100 de vise și crede mă că ce ție-ți pare imposibil, pentru Dumnezeu înseamnă Hai să începem. Pentru El NIMIC nu e imposibil.Fă pași mărunți și încrezători spre visele tale, spre inima ta de copil care știe că va ajunge acolo unde vrei.
Alege să faci zilnic ceva pentru visele tale. Cu iubire, credință, bucurie. Fii curioasă de călătorie, miroase fericirea și împarte bucățele din viața ta cu ceilalți călători.
Trenul va opri în stația FERICIRE ,pe peronul VISE ÎMPLINITE.(De aceeasi autoare Raluca Muresan am dat copy- paste pentru voi,sa va fie de folos)

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.