Lansarea oficiala a candidaturii pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3 al domnului primar Robert Negoita.

Lansarea oficiala a candidaturii pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Succes intregii  echipe in campania electorala! Vom castiga, PENTRU CA IUBIM SECTORUL 3!

Ieri am participat la lansarea oficiala a candidaturii pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3 al domnui primar Robert Negoita.

„Parcul IOR este cu câteva etaje mai sus decât Central Park din New York, iar cine vrea să vadă diferenţa dintre administraţia PSD şi cea PNL să viziteze sectoarele 3 şi 6, a spus Robert Negoiţă la lansarea candidaturii sale pentru un nou mandat de edil al sectorului 3 din partea social-democraţilor”.

Cuminţi, aşezaţi la mese, cu un suc şi-o apă în faţă, dar şi cu tacâmuri, peste 500 de social-democraţi din sectorul 3 i-au primit în aplauze pe liderii partidului, în frunte cu Liviu Dragnea, Robert Negoiţă şi Gabriela Firea, deşi trecuse mai bine de jumătate de oră de la ora anunţată pentru debutul evenimentului.

”Cel mai bun primar de sector al Bucureştiului” şi ”cel care a crescut sectorul precum pe Făt Frumos” au fost doar două dintre aprecierile făcute de cel care a făcut prezentările vorbitorilor la adresa candidatului PSD.

„Am fost foarte curios să văd cum arată Central Park din New York, un parc de referinţă. Vă rog să nu mă credeţi, să mergeţi să vedeţi: suntem multe etaje peste Central Park din New York cu Parcul IOR din Sectorul 3”, a susţinut Negoiţă, stârnind aplauze şi nedumerirea celor prezenţi.

Edilul a mai spus că cine vrea să facă diferenţa dintre social-democraţi şi liberali trebuie să meargă în sectoarele 3 şi 6, singurele care au primari în funcţie aleşi în urmă cu 4 ani.

Liderul PSD din sectorul 3, Ioan Mihalcea, a avut şi el numai cuvinte de laudă la adresa lui Robert Negoiţă.

”Suntem la începutul unei bătălii electorale care va da sectorului 3 încă un mandat primarului de nota 10 Robert Negoiţă. Şi peste ani ne vom aduce aminte de această bătălie politică, clipe minunate şi înălţătoare din luptele politice ale stângii unite democrate. Vom putea spune fiecare dintre noi: şi eu am fost acolo, am luptat acolo şi eu am fost atunci”, a fost de părere Ioan Mihalcea.

La rândul său, Liviu Dragnea a afirmat că a lucrat cu Robert Negoiţă în 2007, în campania pentru alegerile europarlamentare.

”Am lucrat împreună într-o campanie electorală la alegerile europarlamentare, când mai eram în sediu cred că cinci inşi. În acele vremuri din păcate PSD prin liderii informali de atunci nu doreau ca la alegerile europarlamentare să fie un rezultat bun, pentru a plăti o poliţă preşedintelui de atunci. Noi nu am fost de acord, un grup de tineri puţini nebuni şi am reuşit să renaştem în partid dorinţa de a câştiga, chiar dacă erau alegeri iniţial fără miză”, şi-a amintit Liviu Dragnea.

Discursul său a fost întrerupt de apariţia lui Victor Ponta, întâmpinat cu ropote de aplauze.

„Bine ai venit, Victor. Dl. preşedinte Iliescu avea în permanenţă acest obicei: întâi începea o adunare – consiliu naţional sau congres – şi apoi intra seniorul”, a spus, când s-a făcut linişte, Liviu Dragnea.

El le-a mai transmis celor prezenţi că se bucură că nu este singurul care a întârziat din cauza traficului, în aceeaşi situaţie fiind şi Gabriela Firea, cu care liderul PSD a schimbat câteva mesaje.

„Abia aştept să schimbăm primarul, să rezolve problema cu traficul”, a concluzionat Dragnea.

Victor Ponta a luat şi el cuvântul.

„Se spune despre prieteni că sunt şi la bine şi la rău. Robert n-a fost cu mine la bine niciodată, dar a fost întotdeauna la rău, şi pentru asta îi mulţumesc. Aşa cum stă în sondaje, va câştiga fără emoţii, a afirmat fostul lider al social-democraţilor.

La rândul ei, Gabriela Firea l-a indicat pe Robert Negoiţă ca fiind principalul „vinovat” de intrarea ei în politică.

„M-a convins acum 3 ani şi jumătate, aproape 4, că misiunea mea în viaţa – mass- media – ar trebui să înceteze şi că la PSD este nevoie de oameni tineri. Mi-a spus că este nevoie de doamne, să vină mai multe femei în partid şi acuma se plâng colegii noştri că suntem prea multe, că vor sa infiinţeze un departament al bărbaţilor”, le-a spus, celor prezenţi, Gabriela Firea.

După circa o oră de discursuri, liderii partidului s-au retras, nu înainte de a face fotografii cu alături de membrii PSD.

 

8 thoughts on “Lansarea oficiala a candidaturii pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3 al domnului primar Robert Negoita.

 1. La politică,… pot vorbi la nesfârșit numai de rău, niște adunături de hoți, asta…așa ca să nu spun cuvinte mult mai deocheate. Îmi este scârbă de toți, mai fac și poze, să vă stea pozele în gât smile) Români nu au ce pune pe masă iar ei se bat pentru scaune și fală, bine că nu am cunoștințe, rude, prieteni în politică…

   1. Nu, Doamne ferește, tu ca și mulți alți sunteți victime, ei se folosesc de voi, apoi…,
    însă nu sunt sigură dacă nu cumva ai intrat și tu în politica…
    Nu uitați că datorit[ trandafirului au murit copii tineri și nevinovați, ei sunt cei care au făcut crime, dar numai scriu pentru că nu merit[ politica să îmi consum energia pentru ei smile

    1. Nu se foloseste nimeni de mine insa intr-adeavar, dupa alegri nimeni nu te mai recunoaste.
     Nu sunt in politica ci doar il simpatizez pe Robert Negoita primarul sectorului 3 si asta este motivul pentru care am fost prezent la lansarea oficiala a candidaturii pentru primar al sectorului 3 si am acceptat sa reprezint o sectie de votare la alegerile locale.
     Ce crime a facut trandafirul?

     1. A fi la o secție de votare, nu e nimic politic smile
      Ști tu mai bine, doar erai în armată când a fost lovitura de stat… smile

     2. Exact! Daca acum sunt o piesa „importanta” , dupa alegeri nu voi mai fi nimic! Macar sa ma aleg si eu cu ceva…

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.