Lumea virtuala

Se spune ca atunci cand murim plecam in alta lumea, o lumea pe care nimeni nu o poate confirma insa nici nu exista cineva care sa o conteste. De fapt se mai spune ca lume este tridimensionala, adica traim in acelas timp in 3 lumi paralele. Sincer, nu cred in asa ceva chiar daca marii savanti au confirmat ca asa ar fi, insa totusi sunt convins ca exista o alta lumea, ce-a virtuala unde avem mii de prieteni pe o pagina  dar nu cunoastem nici unul dintre ei. Ne transmitem vise frumoase, odihna placuta, o seara linistita etc insa in realitate ni se rupe in doua de ce se va intampla cu acea persoana in acea seara sau a doua zi. Totusi vrem sa lasam impresia ca ne pasa…

Exista chiar sentimente pentru anumite persoane, ne simtim atrasi de un avatar insa nu avem certitudinea ca in spatele acelei poze atat de atractive chiar este persoana pe care ne-o imaginam, totusi vrem sa stim ca suntem iubiti atat in lumea reala cat si in ce-a vrirtuala desi si toti stim ca ne asumam un anumit grad de risc.

Am o experienta destul de bogata in aceasta lumea de care vorbesc. Pot seduce orice femeie la orice ora (acum ma laud laugh ), pot fi inginer, maistru, interlop sau chiar senator. De fapt pot fi oricine vreau eu ca doar nu este vorba de o lumea reala ci de una imaginara care este construita 99% din minciuni.

Sunt milioane de cazuri in care anumite persoane se credeau importante doar pentru ca in lumea virtuala intodeauna exista cineva care sa-i spuna prin poze, comentarii sau orice altceva , ca-i pasa. Ce-i care cred in asa ceva , mai devreme s-au mai tarziu vor deveni victime.

Esenta acestui articol este alta, si anume ce ne facem cand o persoana pe care o iubim mai mult decat pe noi insine, este mai atrasa de cineva din virtual decat de tine, ce-l din realitate?

 

1 thought on “Lumea virtuala

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.