De ce a murit Stela Popescu, cea mai iubită actriță a românilor?

Actriţa Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 82 de ani. Echipajul SMURD care a sosit la fața locului au găsit-o în curtea casei sale, în stop cardio-respirator.

De ce a murit Stela Popescu?
Încă nu se cunoaște cu exactitate de ce a murit Stela Popescu, însă echipajul SMURD care s-a prezentat la fața locului susțin că actirța a suferit un stop-cardiorespirator.

SMURD spune că apelul a fost primit la 15,32, la 112, din partea fiicei. La fața locului a ajuns un echipaj care a putut constat doar decesul. Conform SMURD, Stela Popescu era decedata de ceva vreme.
”Ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112, care anunța existența unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B și C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, precizează SMURD.

3 thoughts on “De ce a murit Stela Popescu, cea mai iubită actriță a românilor?

  1. Condoleanțe pentru cumnatul tău George ce azi a mers pe ultimul drum. Dumnezeu sa-l odihnească!

    Pentru dumneaei, viaţa a fost teatrul de revistă, a fost scena, a fost spectacolul. Toată viaţa doamnei
    Stela Popescu a fost oferită pentru zâmbetele si bucuria pe care le-a oferit cu generozitate spectatorilor români. In acest univers al tristeții, ne rămân stelele amintirilor din piesele de teatru înregistrate, momentele de televiziune si filmele în care a performat. Dumnezeu Să o Odihnească în Pace pe marea doamnă a comediei românești!

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.