In ce lume traim?

Unde sunt timpurile cand omul era om si porcul era porc? Tot mai multi oameni sau transformat in porci, in nesimtiti, materialisti, falsi si perversi.
Nu poti sa m-ai ai incredere nici in ce-l de aproape pentru ca in spatele unui zambet se ascunde o minte vicleana care abia asteapta sa-i intorci spatele pentru a te putea injunghia.
Nu mai exista romantism sau macar un pic de dragoste ci doar interes.Sunt oameni care se indragostesc de situatia ta materiala insa jura cu mana pe icoana ca i-ti iubeste sufletul. Casatoriile nu dureaza decat maxim 6 luni si apoi urmeaza divortul pe motiv, cica, „abia cand am stat impreuna zi si noapte mi-am dat seama ca suntem incompatibili„, si uite asa casnicia se transforma in iad.
Se poate intampla sa te indragostesti, i-ti pui sufletul si viata in mainile acelei persoane si nu va mai dura mult pana te va vinde tot asa cum Iuda la vandut pe Isus, si culmea, vanzatorul sufletului tau este chiar persoana care a jurat ca te iubeste. Doar ce-i patiti stiu cata durere urmeaza, cate nopti albe si cate ganduri negre.
Ma intreb: In ce lumea traim?

1 thought on “In ce lume traim?

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.