Manifestanții PSD au fost plătiți pentru participare?

Zilele acestea a circulat in mediul online pe profilele de socializare urmatoarea poza ce ar putea sa ne duca cu gandul ca protestatarii de la Cotroceni au fost platiti….
Doar că nu de Soros, ci de Dragnea. Tot pe acolo, nu? La urma urmei, 100 de lei e un preț bunuț. Jos labele de pe guvern!
Utilizatori Facebook sustin ca au filmat si pozat autocare si microbuze care au adus manifestantii pro PSD de la Cotroceni
Doi utilizatori Facebook sustin ca au filmat si au pozat o cursa speciala de Teleorman, un autobuz cu numerele de Arges si un microbuz cu numere de Bucuresti care ar fi adus si ridicat manifestantii pro PSD de la Cotroceni.
Nota: HotNews.ro nu a putut verifica la aceasta ora veridicitatea informatiilor.
„I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni.  Asa se fac manifestatiile PSD ,a venit dinspre poli , a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat. Deci sa fie clar ca oamenii pentru 50 de lei chiar ies la proteste. Dar la Cotroceni , nu la Victoriei smile”, scrie Remus pe contul sau.
„Ce bah, nu avem voie sa protestam?”
„In momentul in care au fost realizate pozele, soferul a inceput sa faca semne disperate ca nu este voie. Ulterior, au coborat doi pasageri si au tipat: „Ce bah, nu avem voie sa protestam?”

4 thoughts on “Manifestanții PSD au fost plătiți pentru participare?

  1. Fi mai clar te rog. Ce anume nu se leaga?
   Din punctule meu de vedere sunt doau aspecte care ma fac sa ma indoiesc ca listele ar fi reale:
   1- Semnaturile seamna mult intre ele
   2- Lipsa stampilei PSD

 1. cat de prost ar putea unu sa fie incat pe listele de sustinatori sa treaca si o suma de bani?daca semnaturile nu seamana,100 ron e scris de o singura mana,si eu as putea face asta pe orice liste,daca-s gata scrise ce mare greu sa trec o suma?

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.