Zeci de colindători reținuți pentru evaziune fiscală!

Inspectorii fiscali, insotiti de jandarmi si procurori, au destructurat mai multe retele de colindatori organizati, din captura-colindatorijudetele Timis, Maramures, Botosani dar si Ilfov si municipiul Bucuresti.

In total au fost retinute 23 de persoane, asupra carora s-au gasit sume cuprinse intre 100 si 350 lei, bani pe care nu i-au putut justifica si pentru care nu s-au platit impozite.

Inspectorii ANAF banuiesc ca aceste sume provin din colindat si sorcovit iar beneficiarii lor nu intentionau sa le declare, producand astfel importante pagube bugetului de stat.

Faptul ca majoritatea celor vizati sunt minori, nu are nicio importanta! Stim bine ca cine fura azi un ou, maine va fura un bou, iar evaziunea fiscala si piata neagra, trebuie taiate de la radacina.

Multi dintre cei retinuti astazi se afla in bazele noastre de date de ani de zile, ei fiind suspectati ca si in anii trecuti au desfasurat actiuni similare.

Odata ce am strans probe suficiente impotriva lor, am putut trece la retinerea infractorilor si la recuperarea prejudiciului.

Actiunea va continua in zilele urmatoare si in alte judete pentru ca mica evaziune trebuie combatuta, pentru a masca marea evaziune.

Imi este rusine ca traiesc in Romania sad

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.