Zugraveli ieftine

Reparatia glafurilor
Echipa noastra de tehnicieni va poate ajuta cu reparatiile de zidarie necesare in urma inlocuirii geamurilor sau a usilor. De cele mai multe ori reparatia glafurilor se face in doua vizite astfel:
In prima vizita se incarca golurile ramase intre zid si tamplarie facndu-se o finisare bruta urmad ca acest materiel sa se usuce pana la cea de a doua vizita.
In cea de a doua vizita tehnicianul nostru va face finisajul final al peretelui si in functie cantitatea de material necesar in aceasta faza poate face si zugravirea zonelor reparate.
Timpul alocat scestor operatiuni poate suferi modificari in functie de fiecare lucrare in parte (adancimea golurilor ce trebuiesc acoperite). Pentru a avea o imagine exacta asupra bugetului alocat unei astel de lucrari recomandam clientilor nostri sa facem o evaluare pentru a dimensiona correct atat timpul cat si materalele necesare.
Zugravul nostru va va oferi consultanta in alegerea materialelor cat si realizarea de vopsea cu pigment in cazul in care finisajele necesita zugravirea zonelor reparate cu alta culoare decat alb.
De asemenea, apeland la serviciile noastre nu veti avea grija achizitei de materiale deoarece thnicianul nostrum va face toate cumparatuile necesare pentru dumneavoastra.

Reparatii de zugraveala si zidarie
Specialisul nostru in reparatii de zugraveala este solicitat pentru diferite operatiuni de acest tip iar cele mai intalnite sunt urmatoarele:
Reparatii ale tavanului si a peretilor in urma in urma inundatilor. In acest caz in fuctie de gravitatea inundatiei este posibil sa fie necesara reparatia zugravelii in adancime (pana la zidarie cu refacerea gletului) sau la suprafata cu tratarea zonei impotriva petelor si zgravire. In orice caz va trebui sa luati in consideratie ca reparatia petelor de inndatie nu pot fi reparate decat dup ace zona este uscata bine.Improspatarea zugavelii este foarte utila in spatiile de birouri cu trafic intens atunci cand se doreste mentinerea aspectului zugravelii in zonele de contact cu scaunele sau sub birouri. Improspatarea zugravelii in apartamenele inchiriate este utila pentru proprietarii ce doresc sa imbunatateasca aspectul apartamentului inainte de inchiriere.Reparatia petelor accidentale de pe pereti pot fi reparate usor de zugavul nostru indiferent de natura acestora, fie ca sunt pete de vin, cafea sau desene facute accidental de cel mic.In urma reparatiilor de instalatii sanitare sub cada sau in nisele ce ascund tevi se face fixarea sau inlocuirea placilor de faianta sau de gresie.Reparatia gaurilor din pereti fie ca acestea sunt in pereti de rigips sau in zidarie. 0762129363 Marian Ovidiu

Cat costa sa zugravesti un apartament
Echipa profesionista de zugravi executa la preturi accesibile amenajari interioare si exterioare.
Preturile sunt:
curatat peretii pana la beton sau tencuiala 5 lei metru patrat Decopertat peretii sau pardoselele unde trebuie inlaturata faianta sau gresia 12 lei metru patrat
glet incarcare + finisaj ( exemplu CT 126, CT 127 ) 12 lei m² – adica: glet incarcare 7 lei – glet finisaj 5 lei = 12 lei pe metru patrat.
amorsa 1 leu metru patrat + slefuit 2 lei metru patrat lavabila 3 lei m² pentru culoarea alba si 4 lei m² pentru alte culori.
Daca aveti doar reparatii + lavabil pretul este de 8 lei m².
Daca doriti si bagheta pretul este de 5 lei metru liniar.
Daca aveti nevoie de o echipa profesionista puteti sa ne contactati:
PS: Preturile sunt negociabile in functie de marimea si complexitatea lucrari.
Valabil pentru Bucuresti si imprejurimi – 10 km.
Pentru finisaje de calitate, se recomanda consultarea unei echipe de specialisti.
Lucram numai cu personal calificat, care asigura calitatea executiei, in termenul stabilit de comun acord.
Punem pasiune in tot ceea ce intreprindem, acordam maxima importanta nevoilor clientilor nostri, reusind sa incheiem parteneriate pe termen lung.
Echipa noastra de zugravi are o experienta vasta in domeniu, reusind sa execute fiecare lucrare la standarde inalte de calitate.
Servicii executate de echipa noastra de zugravi:
– decopertat glet, lavabila;
– aplicare glet grosier;
– aplicare glet de finisaj;
– slefuire glet;
– aplicare amorsa;
– zugraveli interior (aplicare 2 straturi vopsea lavabila);
– zugraveli exterior.

Lucram in Bucuresti si Jud. Ilfov. Zugravim garsoniere, apartamente, case, vile, scari de bloc, birouri, spatii comerciale

0762 129 363 Marian Ovidiu

Parerea ta conteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.